Ψήφισμα της ΤΚ Σελλασίας για τον θάνατο του Κ. Γιαννακόπουλου

Αποτέλεσε μεγάλο δωρητή για την ιδιαίτερη πατρίδα του

Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 18:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ψήφισμα της ΤΚ Σελλασίας για τον θάνατο του Κ. Γιαννακόπουλου

Σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε την Κυριακή (29/4), ο Κώστας Γιαννακόπουλος, αδελφός των Παύλου και Θανάση και συνοδοιπόρος τους, από την πρώτη ημέρα, στο «χτίσιμο» της εταιρείας «ΒΙΑΝΕΞ».

Η είδηση του θανάτου του Κ. Γιαννακόπουλου, από ανακοπή καρδιάς, σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, αλλά και σε αυτή του Παναθηναϊκού, του οποίου υπήρξε επί σειρά ετών πιστός υπηρέτης και συμπαραστάτης (αν και ποτέ από επίσημο πόστο), πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα συλλυπητήρια για την απώλεια του Κώστα Γιαννακόπουλου εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ).

giannakopoulos

Ψήφισμα Τοπικού Συμβουλίου
Τοπικής Κοινότητας Σελλασίας
Το άγγελμα θανάτου του Κώστα Γιαννακόπουλου λύπησε και  τους συμπατριώτες του στην ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας, τη Σελλασία Λακωνίας.
Το Τοπικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Σελλασίας του Δ. Σπάρτης εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

«Στη Σελλασία και στο Δημοτικό κτίριο σήμερα την 29η Απριλίου του έτους 2018 ημέρα  Κυριακή και ώρα 20:00 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Τοπικό Συμβούλιο της τοπικής Κοινότητας  Σελλασίας της Δημοτικής Ενότητας Οινούντος Δήμου Σπάρτης έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας  για το θλιβερό άγγελμα της εκδημίας του μεγάλου δωρητή Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου του Δημητρίου
 
ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα μεγάλο δωρητή  Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου του Δημητρίου και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν, για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία που πολλές φορές έδειξε στο χωριό μας και για την αδιάλειπτη θερμή συμπαράσταση του καθώς δεν παρέλειπε να βοηθά οικονομικά την ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του συμβάλλοντας αποφασιστικά στον εξωραϊσμό της

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ  Ομόφωνα
1. Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την συμπάθειά του στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος.
2. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, όσο και στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίασή του.
3. Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Τοπικού Συμβουλίου.
4. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                                                                          
 
              ΤΑ  ΜΕΛΗ
ΜΑΤΣΟΥΚΟΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝ/ΤΗΣ                                                                        
ΒΟΥΖΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ».


Φωτο προφιλ: Ο Κώστας Γιαννακόπουλος (δεξιά) με τα αδέλφια του, Παύλο και Θανάση

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti