ΠΕ Λακωνίας: Νέα παράταση για τις αιτήσεις Σχεδίων Βελτίωσης

Mayfair_Club
Τετάρτη, 25 Απρίλιος 2018 14:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΠΕ Λακωνίας: Νέα παράταση για τις αιτήσεις Σχεδίων Βελτίωσης

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας  ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι υπογράφηκε η αριθ. 3299/23-4-2018 τροποποίηση της πρόσκλησης του Υπομέτρου 4.1 από το ΥΠΑΑΤ, σύμφωνα με την οποία ορίζονται νέες καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων στήριξης στα Σχέδια Βελτίωσης ως ακολούθως:
- Ως καταληκτική  ημερομηνία υποβολής του πρώτου σταδίου ορίζεται η 5/6/2018.
- Ως καταληκτική  ημερομηνία υποβολής του δεύτερου σταδίου ορίζεται η 5/7/2018.
- Ως  καταληκτική ημερομηνία υποβολής του φυσικού φακέλου ορίζεται η 20/7/2018.

Η έγγραφη υποβολή της αίτησης στήριξης υποβάλλεται στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας ή της έδρας του νομικού προσώπου ή του συλλογικού σχήματος.

Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή αιτημάτων για την θεώρηση εγγράφων, τη χορήγηση βεβαιώσεων κλπ στις ΔΑΟΚ καθορίζεται η 18/6/2018.

Η τροποποίηση της πρόσκλησης είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο www.minagric.gr.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και στα τηλέφωνα 27313 63321 και 27313 63319.


Ε
νημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος