Κλείνουν κεντρικοί δρόμοι λόγω «Γύρου της Σπάρτης»

Mayfair_Club
Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018 08:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κλείνουν κεντρικοί δρόμοι λόγω «Γύρου της Σπάρτης»

Οι αγώνες «Γύρος Σπάρτης», απόστασης 3,5 χλμ και ο «3ος Δρόμος Γεμάτος Ιστορία - Υπόγεια Πόλη», απόστασης 10 χλμ., θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 11:00 πμ στη Σπάρτη. Για τον σκοπό αυτό, η Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας προχωράει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως εξής:

Απαγορεύεται η κίνηση οχημάτων, από τις 10:00 πμ έως τις 2:00 μμ της Κυριακής, επί των οδών: α) Κωνσταντίνου Παλαιολόγου (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), από το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης έως τη συμβολή με την Όθωνος Αμαλίας, β) επί της οδού Λυκούργου (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), από τη συμβολή με την Κων. Παλαιολόγου έως τη συμβολή με τη Λεωνίδου.

Των παραπάνω ρυθμίσεων εξαιρούνται τα οχήματα της ΕΛΑΣ και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης. Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΟΚ.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος