22 συλλήψεις σε «σαφάρι» της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Mayfair_Club

Χειροπέδες σε συνολικά 81 άτομα στην Πελοπόννησο

Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 16:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
22 συλλήψεις σε «σαφάρι» της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από τις 17/4 έως και τις 19/4/2018, ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των πέντε νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι σε 1.051 άτομα, εκ των οποίων 803 ήταν ημεδαποί και 248 αλλοδαποί, καθώς και σε 742 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 156 άτομα, από τα οποία 89 ήταν ημεδαποί και 67 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 81  άτομα.

Ειδικότερα στη Λακωνία συνελήφθησαν 22 άτομα για τα εξής αδικήματα: Τρεις ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ένας ημεδαπός για καταδικαστικό έγγραφο, τέσσερις ημεδαποί  για παραβάσεις Υγειονομικών Διατάξεων, δύο ημεδαποί για παραβάσεις του κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δώδεκα αλλοδαποί στη Λακωνία οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 345 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και μία παράβαση για στέρηση Αδείας Μουσικών Οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν: 23 βεγγαλικά ναυτιλίας και κυνηγετικό όπλο στην Αργολίδα, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 6,37 γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης και πλήθος προϊόντων απομίμησης (είδη υπόδησης και ένδυσης) στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος