Καθαρίστηκε από τα αγριόχορτα το κενοτάφιο του Λεωνίδα (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club

Σε εξέλιξη εργολαβία καθαριότητας του Δ. Σπάρτης σε όλη την επικράτεια του δήμου - Ο αντιδήμαρχος Β. Σκρουμπέλος μίλησε στον "Λακωνικό Τύπο"

Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 13:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καθαρίστηκε από τα αγριόχορτα το κενοτάφιο του Λεωνίδα (ΦΩΤΟ)

Με εργολαβία καθαριότητας που ξεκίνησε τις εργασίες πριν από την περίοδο του Πάσχα αποψιλώθηκε από την άγρια βλάστηση ο περιβάλλων χώρος του κενοταφίου του Λεωνίδα, ο οποίος προηγουμένως παρουσίαζε εικόνα που δεν αρμόζει στο εν λόγω μνημείο (θέμα). Σίγουρα, οι βροχοπτώσεις του τελευταίου διαστήματος συνέβαλαν στην ραγδαία πύκνωση της χλωρίδας, επομένως ο καθαρισμός δεν θα είχε την ίδια αποτελεσματικότητα όπως στην παρούσα φάση,  κατά την οποία καιρικές συνθήκες έχουν βελτιωθεί.

Όπως ανέφερε στον «ΛΤ» ο αντιδήμαρχος Σπάρτης, κ. Βασίλης Σκρουμπέλος, «ο εργολάβος εγκαταστάθηκε πριν από το Πάσχα και έχει αναλάβει τον καθαρισμό πάρκων, παιδικών χαρών, νεκροταφείων και παρτεριών σε όλη την επικράτεια του Δ. Σπάρτης. Η  εργολαβία συνεχίζεται κανονικά, ενώ σταδιακά θα γίνουν οι κατάλληλες παρεμβάσεις σε όλα τα σημεία που απαιτείται. Καταβάλλουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες με τα μέσα και το προσωπικό που διαθέτουμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μια εκτεταμένη εδαφική επικράτεια όπως αυτή του δήμου μας».

Οι κηπουροί έχουν αναλάβει δράση και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει ξεβοτάνισμα και στον κήπο του Μουσείου Σπάρτης.

Η λήψη των παρακάτω φωτογραφιών από το κενοτάφιο του Λεωνίδα και το Μουσείο Σπάρτης  έγινε σήμερα Παρασκευή 20/4/2018.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος