Διευκρινίσεις Σκρουμπέλου για τους κανόνες απόθεσης απορριμμάτων στη Σπάρτη

Mayfair_Club

Με αφορμή δημοσίευμα του "ΛΤ"

Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2018 14:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διευκρινίσεις Σκρουμπέλου για τους κανόνες απόθεσης απορριμμάτων στη Σπάρτη

Τη συζήτηση για τους κανόνες που διέπουν την απόθεση και αποκομιδή απορριμμάτων στη Σπάρτη, άνοιξε εκ νέου, το δημοσίευμα του «Λακωνικού Τύπου» για τους υπερχειλισμένους κάδους πλησίον του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης.

Σε επικοινωνία του με τον «Λακωνικό Τύπο» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δ. Σπάρτης, κ. Βασίλης Σκρουμπέλος, εξήγησε ότι «σε ανάλογες περιπτώσεις, οι πολίτες οφείλουν προτού αποθέσουν τα χαρτοκιβώτια στους κάδους, να τα διπλώσουν (τσακίσουν), ώστε να ελαττωθεί ο χώρος που καταλαμβάνουν. Κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε. Βέβαια, η σωστή ενέργεια -βάσει κανονισμού- είναι το δέσιμο των συσκευασιών και η τοποθέτησή τους έξω από την εκάστοτε επιχείρηση ή κατοικία, ώστε σε συνεννόηση με την Υπηρεσία του Δ. Σπάρτης να γίνει η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών από το ειδικό όχημα του δήμου».

Όπως τόνισε, τέλος, ο κ. Σκρουμπέλος «οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται με τον κανονισμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υποχρεωθούμε να επιβάλλουμε τα προβλεπόμενα πρόστιμα».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος