Η αναστήλωση του Παναγίου Τάφου θέμα διάλεξης στο Πανεπιστήμιο Σπάρτης

Mayfair_Club
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 13:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η αναστήλωση του Παναγίου Τάφου θέμα διάλεξης στο Πανεπιστήμιο Σπάρτης

Διάλεξη με θέμα «Το Ιερό κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα: Το μνημείο και το έργο αποκατάστασής του από το Πολυτεχνείο» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Απριλίου και ώρα 7:30΄ μμ στο αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη.

Το μεγάλο αυτό επίτευγμα θα παρουσιάσει η καθηγήτρια ΕΜΠ, πρόεδρος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και επιστημονικά υπεύθυνη του έργου, κ. Αντωνία Μοροπούλου.

Τη διάλεξη συνδιοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Πανεπιστήμιο Σπάρτης και το περιφερειακό τμήμα Πελοποννήσου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος