Το ΚΕΕΜ τιμά τη μνήμη του προστάτη του Στρατού Ξηράς Αγ. Γεωργίου

Mayfair_Club
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 13:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το ΚΕΕΜ τιμά τη μνήμη του προστάτη του Στρατού Ξηράς Αγ. Γεωργίου

Τη Δευτέρα 23 Απριλίου  και ώρα 11:00 πμ στο Στρατόπεδο «Σχη (ΠΖ) Κων/νου Δαβάκη» θα λάβει χώρα η τελετή εορτασμού της μνήμης του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς (πλην Πυροβολικού).

Μετά το πέρας της δοξολογίας θα ακολουθήσει η ανάγνωση της ημερησίας διαταγής του κ. Αρχηγού ΓΕΣ, κατάθεση στεφάνου από τον διοικητή του ΚΕΕΜ, Ιορδάνη Χατζηνικολάου,  έκθεση οπλομηχανημάτων – οχημάτων και παρουσίαση έκθεσης φωτογραφίας, με παράλληλη προβολή βίντεο ιστορικών στιγμών του ΓΕΣ, των μονάδων του ΣΕΜ και του ΚΕΕΜ.

«Η παρουσία τυχόν επιθυμούντων πολιτών στην εκδήλωση, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για το Κέντρο» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος