Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Τραπεζοντής-Σκούρας

Παράταση έως 30 Ιουνίου

Παρασκευή, 06 Απρίλιος 2018 13:20 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Τραπεζοντής-Σκούρας

Έως τα τέλη Ιουνίου παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επαρχιακή Οδό Τραπεζοντή- Σκούρα Δήμου Σπάρτης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή τμήματος της κάθετη οδού (Τραπεζοντή – Σκούρα) του έργου «Ολοκλήρωση εργασιών παράκαμψης Σπάρτης Τμήμα Σκούρα- Πυρί».
 
Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας η ανάδοχος του έργου υποχρεούται καθ' όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης των προαναφερόμενων εργασιών, να τοποθετεί και να συντηρεί την απαιτούμενη οδική σήμανση, καθώς επίσης και να λαμβάνει όλα τα μέτρα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.
 
Αξίζει να σημειωθεί, πως οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Ν.2696/99, όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει, η δε εκτέλεση αυτής ανατίθεται στο Τ.Τ. Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti