Έρχονται 24 προσλήψεις σε αρχαιολογικούς χώρους της Λακωνίας

Mayfair_Club

Οι ειδικότητες, οι περιοχές και οι προθεσμίες

Δευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 14:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έρχονται 24 προσλήψεις σε αρχαιολογικούς  χώρους της Λακωνίας

Σε πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 24 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, θα προχωρήσει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας (ΕΦΑΛΑΚ). Ειδικότερα θα προσληφθούν για χρονικό διάστημα επτά μηνών: α) 17 άτομα με ειδικότητα ΔΕ Φύλαξης - Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων για τον Αρχαιολογικό Χώρο και Μουσείο του Μυστρά, β) 2 άτομα με ειδικότητα ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων για τα μνημεία της περιοχής Γερακίου, γ) 2 άτομα με ειδικότητα ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων για το Αρχαιολογικό Μουσείο Νεάπολης Βοιών, δ) 1 άτομο με ειδικότητα ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων για τον Αρχαιολογικό Χώρο και Μουσείο του Μυστρά, ε) 2 άτομα με ειδικότητα ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού-Καθαριότητας για τον Αρχαιολογικό Χώρο και Μουσείο του Μυστρά.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, Αγησιλάου 59, Τ.Κ. 23 100 - Σπάρτη, υπόψη κου Νικολάου Παπαστρατάκου (τηλ. επικοινωνίας: 27310- 81128, 27310- 25363). Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 10 Απριλίου 2018. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην ΕΦΑΛΑΚ στην ανωτέρω διεύθυνση, β) στο δικτυακό τόπο www.asep.gr, γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος