Πεζοπορεί στις πλαγιές του Πάρνωνα με εκκίνηση από τα Τσίντζινα ο ΕΟΣ Σπάρτης

Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 14:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πεζοπορεί στις πλαγιές του Πάρνωνα με εκκίνηση από τα Τσίντζινα ο ΕΟΣ Σπάρτης

Αυτήν την Κυριακή 1 Απριλίου, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης πραγματοποιεί εξόρμηση στον Πάρνωνα.  

Ειδικότερα, οργανώνεται πορεία στην ακόλουθη διαδρομή: Τσίντζινα-Ποτίστρες-Πευκιάς-Πηγή Κελιού-Κελί-Τσίντζινα (κυκλική πορεία).

Οι ώρες πορείας της διαδρομής ανέρχονται σε τέσσερις, ενώ ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται Α+ (εύκολη-μέτρια)

Για τη συμμετοχή απαιτείται καλή φυσική κατάσταση και τον κατάλληλο για την εποχή ατομικό εξοπλισμό (πεζοπορικά άρβυλα, αντιανεμικό-αδιάβροχο, ζεστό ρουχισμό, σκούφο-γάντια κ.λπ.), καθώς και επαρκή ποσότητα νερού.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 8 το πρωί της Κυριακής από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης και μετακίνηση με ΙΧ για Τσίντζινα, απ’ όπου και η εκκίνηση της πορείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στους συντονιστές της εξόρμησης Παναγιώτη Παππά (6945832701) και Σπύρο Λιναρδάκη (6973537944), μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 31/3.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti