Με τον νέο περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή συναντήθηκε η Τζανετέα

Mayfair_Club
Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 14:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με τον νέο περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή συναντήθηκε η Τζανετέα

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντίας Τζανετέα και του νέου γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Πελοποννήσου κ. Ευάγγελου Φωτόπουλου.

Η κ. Τζανετέα συνεχάρη τον κ. Φωτόπουλο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας στο έργο των αστυνομικών. Κατά την συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο αστυνομικός διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας κ. Ηλίας Αξιοτόπουλος, συζητήθηκαν μείζονα θέματα που απασχολούν την περιοχή και ιδιαίτερα όσον αφορά την προστασία, την ασφάλεια των πολιτών και τη μείωση της παραβατικότητας.

Η  κ. Τζανετέα, όσο και ο κ. Φωτόπουλος, συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει επικοινωνία σε συνεχή βάση για τη συνέχιση της  άριστης συνεργασίας Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.


Ε
νημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος