Εγκαινιάζει εμπορική συνεργασία με την Κένυα το Επιμελητήριο Λακωνίας

Mayfair_Club

Στόχος η προώθηση προϊόντων στην αφρικανική χώρα

Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 15:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκαινιάζει εμπορική συνεργασία με την Κένυα το Επιμελητήριο Λακωνίας

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι, σε συνεργασία με το προξενείο της Κένυας στην Αθήνα, διοργανώνει εκδήλωση για την προώθηση της συνεργασίας και της εξωστρέφειας των λακωνικών επιχειρήσεων στην Κένυα.

Η πρόξενος της Κένυας στην Αθήνα κ. Βίκυ Πανταζοπούλου θα ενημερώσει τις επιχειρήσεις της Λακωνίας για τις επιχειρηματικές δυνατότητες, την προώθηση των λακωνικών προϊόντων στην Κένυα και τις διαδικασίες εισαγωγής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου και ώρα 20:00 στους Μολάους  (αίθουσα εκπαίδευσης του Επιμελητηρίου Λακωνίας).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος