Ύπουλη επίθεση με πέτρες σε βάρος εργαζομένων του Νοσοκομείου Σπάρτης!

Καταδικάζει το συμβάν το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου

Πέμπτη, 15 Μάρτιος 2018 14:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ύπουλη επίθεση με πέτρες σε βάρος εργαζομένων του Νοσοκομείου Σπάρτης!

Απρόκλητη επίθεση με πέτρες(!) από αγνώστους σε βάρος έξι εργαζομένων του Νοσοκομείου Σπάρτης, διαδραματίστηκε μεταξύ 10 και 11 το βράδυ της Τρίτης (13/3), στον κόμβο της παλαιάς εθνικής οδού Σπάρτης-Τρίπολης (σημείο ΦΙΞ), με κατεύθυνση προς το νοσοκομείο, όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης.

«Συγκεκριμένα, το σωματείο υπογραμμίζει τα εξής: «Οι συνάδελφοι κατά την προσέλευσή τους στο χώρο εργασίας τους για νυχτερινή βάρδια και διερχόμενοι από το συγκεκριμένο σημείο δέχτηκαν επίθεση με πέτρες στα οχήματά τους, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών και με κίνδυνο πρόκλησης σωματικών βλαβών από την παρουσία κουκουλοφόρων,  που κινήθηκαν εναντίον τους.

Το σοβαρό αυτό περιστατικό έρχεται  να προστεθεί σε πλήθος άλλων περιστατικών βίας, που συμβαίνουν στο χώρο του νοσοκομείου σε βάρος των εργαζομένων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Οποιοδήποτε περιστατικό βίας, που απειλεί την σωματική και ψυχική υγεία των εργαζομένων στο χώρο εργασίας τους, είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, όπως λάβουν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα προς αποφυγή παρόμοιων περιστατικών και εξασφάλισης ασφαλών συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους, που αποτελεί και την απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου προς όφελος της υγείας του Λάκωνα Πολίτη».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti