Τα περιβαλλοντικά προβλήματα τέθηκαν σε συνεστίαση του Oικολογικού Συνδέσμου Λακωνίας

Mayfair_Club
Τετάρτη, 14 Μάρτιος 2018 16:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα περιβαλλοντικά προβλήματα τέθηκαν σε συνεστίαση του Oικολογικού Συνδέσμου Λακωνίας

Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνεστίαση των ιδρυτικών μελών του Οικολογικού Συνδέσμου Λακωνίας στο κέντρο εστίασης «ΕΝ ΧΑΤΙΠΙ» στη Σπάρτη.

Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης συζητήθηκαν σημαντικά περιβαλλοντικά θέματα που αφορούν την περιοχή μας (π.χ. ρύπανση Ευρώτα, ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων, ασυλλόγιστη χρήση γεωργικών δηλητηρίων κλπ) κι εκφράστηκαν οι ανησυχίες όλων για τον τρόπο αντιμετώπισής τους από τους αρμοδίους. Συμφωνήθηκε η στενή παρακολούθησή τους ακόμα και με επιτόπιες αυτοψίες, η ενημέρωση της κοινής γνώμης και η άσκηση πίεσης στους υπευθύνους για την αντιμετώπισή τους.  

Στο τέλος, ο πρόεδρος του ΟΙΚΟΣΥΛ Κυριάκος Μιχαλακάκος-πολιτικός μηχανικός, έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα για το νέο έτος. Το φλουρί έπεσε στον ταμία του Συνδέσμου Νικόλαο Περγαντή-καθηγητή πληροφορικής. Οι συνδαιτυμόνες αποχαιρετίστηκαν με την δέσμευση  να υπάρξει νέα συνάντησή τους μετά το Πάσχα. 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος