Αντιμετωπίζουν την παραβατικότητα στη Λακωνία με στοχευμένο σχεδιασμό

Συνάντηση φορεών στο Διοικητήριο

Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 15:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αντιμετωπίζουν την παραβατικότητα στη Λακωνία με στοχευμένο σχεδιασμό

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντίας Τζανετέα με θέμα «Παραβατικότητα και ασφάλεια των πολιτών».

Στην συνάντηση ήταν παρόντες η καθηγήτρια κ. Χριστίνα Ζαραφωνίτου, διευθύντρια του ΠΜΣ «Εγκληματολογία» του Τμήματος Κοινωνιολογίας-Τομέας Εγκληματολογίας Πάντειου Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλίας Στρατηγάκος, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, ο αστυνομικός διευθυντής Λακωνίας κ. Ηλίας Αξιοτόπουλος, ο διοικητής Ασφαλείας Σπάρτης κ. Ζαχαρίας Αγρανιώτης και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Καρράς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Ζαραφωνίτου ενημερώθηκε για το φαινόμενο της παραβατικότητας στη Λακωνία και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σπάρτης. Αφού συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα, προτάθηκαν τρεις άξονες επιχειρησιακού σχεδιασμού: α) Ενίσχυση του προσωπικού της Αστυνομίας, β) έλεγχος των επιδομάτων, γ) στοχευμένη κοινωνική πολιτική.

Η κ. Ζαραφωνίτου θα μελετήσει όλα τα στοιχεία και την ιδιαιτερότητα της περιοχής και θα επανέλθει με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης. Όλοι οι παρευρισκόμενοι τόνισαν ότι σε κάθε περίπτωση προέχει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti