Παράσταση διαμαρτυρίας αγροκτηνοτρόφων στη ΔΟΥ Σπάρτης

Mayfair_Club

Την Τετάρτη ενάντια στην απόφαση για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 12:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράσταση διαμαρτυρίας αγροκτηνοτρόφων στη ΔΟΥ Σπάρτης

Με παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 μμ στην Εφορία Σπάρτης, απαντά το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας, στην απόφαση της κυβέρνησης να γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Όπως αναφέρει στο σχετικό κάλεσμα ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λακωνίας «μαζί με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, θα απαιτήσουμε:

Καμιά κατάσχεση πρώτης, δεύτερης κατοικίας ή χωραφιού από δάνεια που βρίσκονται στο “κόκκινο”, συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ. Διαγραφή των τόκων και “κούρεμα” του κεφαλαίου σε ποσοστό 30% για επαγγελματικά δάνεια μέχρι 200.000 ευρώ των φτωχών αγροτοκτηνοτρόφων και ψαράδων».

Επίσης, ο Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Λακωνίας καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και αγρότισσες στο συλλαλητήριο των εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων του κινήματος, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00 μμ στην πλατεία Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης, «ενάντια στο περιφερειακό “αναπτυξιακό συνέδριο” της κυβέρνησης».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος