Επιδιώκει έναν καλύτερο κόσμο για τα μέλη του το Σωματείο ΑμεΑ Λακωνίας (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club

Επιτυχημένη η ετήσια συνεστίαση των ατόμων με αναπηρίες του νομού

Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 13:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιδιώκει έναν καλύτερο κόσμο για τα μέλη του το Σωματείο ΑμεΑ Λακωνίας (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Η συνεχής προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, ήταν το μήνυμα της ετήσιας εκδήλωσης συνάντησης μελών και φίλων του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “Sparta Inn” στη Σπάρτη.

Στόχος της φετινής συνεστίασης ήταν η ενίσχυση του ταμείου αλληλοβοήθειας που διατηρεί το σωματείο για την κάλυψη των αποδεδειγμένα έκτακτων αναγκών των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες.

Ο πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Λακωνίας, κ. Τάκης Αλεξανδράκης, σε δηλώσεις του στον «Λακωνικό Τύπο» και το Ionian Channel, ευχαρίστησε όλους όσοι συνδράμουν το έργο του σωματείου, ενώ τόνισε τη σημασία του ταμείου αλληλοβοήθειας, που λειτουργεί τα τελευταία δέκα χρόνια, έχοντας ουσιαστική συμβολή στις αυξημένες ανάγκες των ατόμων με αναπηρίες.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο τέως πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης π. Γεώργιος Μπλάθρας, συμπαραστατούμενος από τον γενικό αρχιερατικό επίτροπο και εφημέριο Κοκκινόραχης, Συμεών Παπαγεωργίου και τον εφημέριο Μυστρά π. Λάζαρο  Σκάγκο. Εμφανώς συγκινημένος, ο π. Γεώργιος έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου του Συλλόγου, Τάκη Αλεξανδράκη, για την προσφορά του στην κοινότητα των ατόμων με ειδικές ανάγκες, ενώ ζήτησε από όλους να συνδράμουν το έργο του Σωματείου ΑμεΑ Λακωνίας.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του ΝΠ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δ. Σπάρτης, Θέμης Πατσιλίβας, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας, Πανάγος Φραγκής και εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας.

Μάλιστα, σε μια κίνηση αρωγής και αλληλεγγύης προς τα ΑμεΑ, ο κ. Πατσιλίβας γνωστοποίησε ότι το ΝΠ Πρόνοιας -με τη σύμφωνη γνώμη και του δημάρχου Σπάρτης-  αποφάσισε να προσφέρει στα μέλη του Σωματείου ΑμεΑ, όλες τις παροχές που απολαμβάνουν τα μέλη του ΚΑΠΗ Σπάρτης.


Video: Τ. Κούρος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος