Διπλός εορτασμός για τη «Δικλίς» Μεσίτες Ασφαλίσεων! (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 13:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διπλός εορτασμός για τη «Δικλίς» Μεσίτες Ασφαλίσεων! (ΦΩΤΟ)

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα γεμάτο από στιγμές συγκίνησης, η εταιρεία «Δικλίς» Μεσίτες Ασφαλίσεων γιόρτασε διπλά, την κοπή της βασιλόπιτας και τα 30 χρόνια πορείας της από το 1987.

Η «Δικλίς» αναφέρει σχετικά: «Είναι αυτοπραγμάτωση και υποκλίνεσαι σε νέους ανθρώπους, που προκόβουν, έχουν αξίες & φλόγα. Στελέχη που τιμούν επάξια και υπηρετούν με πάθος τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης,  σαν τον Θάνο Θεοδωρόπουλο, τον Θέμη Αραπάκο, την Μάγδα Ματθαίου, τον Παντελή Μπαλίκη, την Νικολέττα Κάρκουλα, τον Γιώργο Μπουσούνη, τον Απόστολο Κατσαρό, την Γεωργία Μπουκουβάλα, την Σταματούλα Τσόλκα και την Στέλλα Παυλούνη.

Ιδιαίτερη  τιμή και δικαίωση για τον καλό συνάδελφο Παντελή Μπαλίκη,  μετά την ανακοίνωση της εταιρείας,  για την προαγωγή του σε διευθυντή Υποκαταστήματος Καλαμάτας.

Η εταιρεία εύχεται στον Παντελή Μπαλίκη να είναι γερός και με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, να συνεχίζει να προσφέρει επαγγελματισμό και ήθος στην κοινωνία, σε κάθε ασφαλισμένο και σε κάθε συνάδελφο,  με το ίδιο πάθος και δύναμη,  πράγμα που καθημερινά αποδεικνύει  επί δέκα συναπτά χρόνια.

Θερμές ευχές και στην πιο νέα συνάδελφο Στέλλα Παυλούνη, να είναι πάντα γερή και καλότυχη στην ζωή της, μιας και ήταν η τυχερή που κέρδισε το φλουρί.

Η “Δικλίς” περήφανη που στελεχώνεται από επαγγελματίες με υψηλές ηθικές αξίες,  αφού με την πίστη και την αγάπη τους καθημερινά,  πασχίζουν να γίνονται πιο χρήσιμοι και αποτελεσματικοί σε κάθε ασφαλισμένο».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος