Εθιμοτυπική συνάντηση δημάρχου Ευρώτα με τον διευθυντή Αστυνομίας Λακωνίας

Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 13:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εθιμοτυπική συνάντηση δημάρχου Ευρώτα με τον διευθυντή Αστυνομίας Λακωνίας

Ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος υποδέχθηκε στο γραφείο του τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου τον διευθυντή Αστυνομίας Λακωνίας κ. Ηλία Αξιοτόπουλο, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του. Στη συνάντηση, η οποία είχε περισσότερο εθιμοτυπικό χαρακτήρα, παρευρέθηκε και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Σκάλας κ. Παναγιώτης Λυμπέρης.

Ο δήμαρχος Ευρώτα, αφού ευχήθηκε στον κ. Αξιοτόπουλο δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του, αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που αφορούν την ασφάλεια του πολίτη και τόνισε την αναγκαιότητα λήψης πρόσθετων μέτρων για την εξάλειψη της παραβατικότητας στην περιοχή.   

Αμφότεροι δεσμεύτηκαν για συνεχή επικοινωνία και καλή συνεργασία με απώτερο στόχο την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες με γνώμονα πάντα το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti