Κέφι, γλέντι και χαρά στη συνεστίαση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Ο Πλήθων» (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Τρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 16:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κέφι, γλέντι και χαρά στη συνεστίαση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Ο Πλήθων» (ΦΩΤΟ)

Στο κέντρο «ΚΕΦΑΛΑΡΙ» ΤΟΥ Αγίου Ιωάννη Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018, η συνεστίαση των μελών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο ΠΛΗΘΩΝ».

Τους συνδαιτυμόνες υποδέχθηκε με εγκάρδιο χαιρετισμό η Πρόεδρος κ. Λία Σαρακίνη-Τσουρούνη κι ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί του Διευθυντή Π.Ε. Ν. Λακωνίας κ. Πέτρου Νταλιάνη και του Σχολικού Συμβούλου 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν. Λακωνίας κ. Ιωάννη Σαϊτάκη.

Το ζωντανό κεφάτο μουσικό πρόγραμμα του διμελούς συγκροτήματος του κέντρου με επικεφαλής τον Τάσο Σκιαδά σύντομα ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους που κατέλαβαν την πίστα κι επιδόθηκαν σε κυκλωτικούς χορούς κι όχι μόνο.

Στη διάρκεια της συνεστίασης πραγματοποιήθηκε κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς για την ενίσχυση του συλλόγου.

Γιάννης Μητράκος


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος