Σε λειτουργία από 22/1 το Μητρώο Πολιτών

Mayfair_Club

Οι επισημάνσεις του Δ. Σπάρτης

Σάββατο, 13 Ιανουάριος 2018 09:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε λειτουργία από 22/1 το Μητρώο Πολιτών

Σε λειτουργία πρόκειται να τεθεί από τις 22 Ιανουαρίου 2018 το Μητρώο Πολιτών, δηλαδή μια ενιαία βάση δεδομένων για όλη τη χώρα, που θα συνδυάζει τις πληροφορίες των δημοτολογίων και των ληξιαρχείων.

Όπως ενημερώνει ο Δ. Σπάρτης, κατόπιν εντολής του Υπουργείου Εσωτερικών και προκειμένου να πραγματοποιηθεί ομαλά η μετάπτωση στο νέο σύστημα:
α) από τις 12 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15.00 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου και ώρα 15.00 δε θα διενεργείται καμία ενημέρωση  - καταχώρηση στο Δημοτολόγιο.

Η έκδοση πιστοποιητικών θα γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις (αιτιολογημένα)
και

β) Από τις 16 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15.00 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου και ώρα 15.00 θα διενεργούνται καταχωρήσεις  χειρόγραφης μορφής και για τον λόγο αυτό συστήνεται οι πολίτες να προσέρχονται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις (πχ. θάνατοι) στα ληξιαρχεία του Δήμου.

Η έκδοση ληξιαρχικών πράξεων  θα γίνεται μόνο με αναπαραγωγή από χειρόγραφα ή εκτυπωμένα βιβλία και για τον λόγο αυτό συστήνεται στους πολίτες να τις ζητούν μόνο σε εξαιρετικές  περιπτώσεις (αιτιολογημένα).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος