Δημοτική συγκοινωνία, διαχείριση αδέσποτων και έργα στο ΔΣ Σπάρτης

Mayfair_Club

Τη Δευτέρα η συνεδρίαση

Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 13:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δημοτική συγκοινωνία, διαχείριση αδέσποτων και έργα στο ΔΣ Σπάρτης

Με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, τη Δευτέρα 15/1 και ώρα 7:00 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού δημαρχιακού μεγάρου της λακωνικής πρωτεύουσας.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Σχετικά με την πεζοδρόμηση και τη σύσταση και λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας (αίτημα Δημοτικής Παράταξης ΕΛΠΙΔΑ – ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ)
- Επικαιροποίηση απόφ.114/2010 τέως Δήμου Φάριδος σχετικά με τη μετονομασία του οικισμού «Κρυονερίου» της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοπαναγιάς
- Έγκριση επικαιροποιημένων τευχών δημοπράτησης του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΣΤΕΡΕΩΣΗ - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΙΑΣ ΣΑΛΒΑΡΑ»
- Περί υποβολής πρότασης ένταξης πράξης στο Επιχ. Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στο πλαίσιο της Δράσης «Δημιουργική επανάχρηση δημοτικής ακίνητης περιουσίας»
- Διόρθωση της υπ’ αριθμ. 475/8-11-2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σπάρτης με θέμα: Πρόσληψη προσωπικού για τη στελέχωση Κέντρου Κοινότητας και Κινητής Μονάδας στο Δήμο Σπάρτης με περιοχή ευθύνης την Περιφερειακή Ενότητας Λακωνίας»
- Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Εργασίες επισκευής και συντήρησης αντλιοστασίων άρδευσης»
- Έγκριση βεβαίωσης καλής εκτέλεσης της υπηρεσίας - εργασίας «Καθαρισμός οδικού δικτύου λόγω χιονόπτωσης»
- Έγκριση εκτέλεσης εργασιών στον περίβολο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου (κοιμητήριο) Τ.Κ. Αγόριανης.
- Αποδοχή παραίτησης αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ. του Ν.Π. Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σπάρτης – ορισμός νέου μέλους.
- Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής τμήματος της υπηρεσίας με τίτλο «Υπηρεσίες περισυλλογής και διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς 2017-2018»
- Έγκριση της αριθ.83/2017 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.  Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης με θέμα «Ψήφιση του προϋπολογισμού και του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης του Ν.Π.  Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου  Σπάρτης 2018».
- Διατήρηση ή απομάκρυνση κενωθέντος περιπτέρου
- Περί εγκρίσεως πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής  υπηρεσίας «Εργασίες Ταφών – Εκταφών στα Α’ & Β’ Κοιμητήρια Σπάρτης»
- Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών «Καταπολέμηση Εντομολογικών Εχθρών των Φοινικοειδών έτους 2017» και «Εργασίες διαχείρισης Οργανωμένων Περιοχών Πρασίνου»
- Περί εγκρίσεως πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής  της εργασίας «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Δ.Ε. ΘΕΡΑΠΝΩΝ ΛΟΓΩ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ»
- Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσιών από την ASPIS  SECURITY

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος