Θρήνος στον Αγ. Νικόλαο Βοιών για το χαμό του Γ. Τσαλαβούτα σε τροχαίο

Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 18:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θρήνος στον Αγ. Νικόλαο Βοιών για το χαμό του Γ. Τσαλαβούτα σε τροχαίο

Ο 59χρονος Γεώργιος Δημ. Τσαλαβούτας από τον Άγιο Νικόλαο Βοιών, ήταν ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα στην ΕΟ Σπάρτης-Τρίπολης (θέμα).

«Είναι τραγικό νέοι άνθρωποι να χάνονται τόσο άδικα στην άσφαλτο. Είναι από τις περιπτώσεις που τα λόγια στερεύουν και οι λέξεις χάνουν το νόημά τους», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Σύνδεσμος Αγιονικολαϊτών «Ο Καβομαλιάς».

Ο εκλιπών, πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει τη σύζυγό του Αγγελική, από σοβαρή ασθένεια. Ο Γιώργος αφήνει πίσω του τα δύο του παιδιά, το Δημήτρη και το Γιάννη, καθώς και τα αδέρφια του, Τούλα και Γιάννη.

Το ΔΣ του Σύνδεσμου  Αγιονικολαϊτών «Ο Καβομαλιάς» εκφράζει «τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του, ενώ παράλληλα αναστέλλει όλες τις προγραμματισμένες πολιτιστικές δραστηριότητες για τον ερχομό του νέου έτους, ως ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti