Μηνύματα από τους άρχοντες-συλλόγους της Λακωνίας για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος

Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 13:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μηνύματα από τους άρχοντες-συλλόγους της Λακωνίας για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος

Βουλευτής Λακωνίας
Στ. Αραχωβίτης
«Εύχομαι από καρδιάς στον καθένα και την καθεμία, Καλές Γιορτές με υγεία, θαλπωρή και ελπίδα!

Το 2018 θα είναι η χρονιά που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της επιστροφής σε μια κανονικότητα που τα τελευταία χρόνια έκλεψαν από τον ελληνικό λαό οι καταστροφικές πολιτικές δεκαετιών.

Για να πετύχουμε αυτή την επάνοδο στην κανονικότητα, χρειάστηκε συχνά να πάρουμε αποφάσεις που βρίσκονταν μακριά από τις αξίες και τα οράματά μας. Ωστόσο, ακολουθήσαμε τον δύσκολο δρόμο της αρετής με γνώμονα το όφελος των πολλών και των πλέον αδύναμων.

Σήμερα μπορούμε να μιλήσουμε και πάλι για ελπίδα. Εμείς  εξακολουθούμε να παλεύουμε, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στον αρχικό μας στόχο: να πάρουν, όσοι υπέφεραν από τις σκληρές δοκιμασίες των τελευταίων χρόνων, τη ζωή τους πίσω.

Καλές Γιορτές και Χρόνια πολλά σε όλους!

Σταύρος Αραχωβίτης
Βουλευτής Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ»


Αντιπεριφερειάρχης

Λακωνίας Αδ. Τζανετέα
«Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους εύχομαι στους απανταχού Λάκωνες χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Η Γέννηση του Θεανθρώπου συμβολίζει την προσδοκία και την ελπίδα. Ας κρατήσουμε δυνατό αυτό το μήνυμα της αισιοδοξίας, της θετικής σκέψης και της πίστης στις δυνάμεις μας και στη νέα χρονιά που έρχεται.

Το 2018 ας αποτελέσει την απαρχή για να γίνουν πράξεις τα όνειρα και οι ελπίδες μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους, Καλές Γιορτές και ένα ευτυχές και δημιουργικό 2018 με Υγεία και Χαρά.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας
Αδαμαντία Τζανετέα»


Δήμαρχος Σπάρτης
Ευ. Βαλιώτης
«Υγεία, Αγάπη, Ελπίδα και Ειρήνη…

Είναι οι λέξεις που πρωταγωνιστούν αυτές τις μέρες των εορτών των Χριστουγέννων και στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας και πίστης στις καρδιές των ανθρώπων.

Μηνύματα, που μας καλούν να ενώσουμε τις προσδοκίες μας, Δήμος και πολίτες, με επίκεντρο τον άνθρωπο και να αποδείξουμε ότι η αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά μετατρέπει το ατομικό σε συλλογικό και κτίζει ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.
Τούτες τις μέρες, που πορευόμαστε όλοι ένα δύσκολο και δύσβατο δρόμο,  που τα προβλήματα δε  λείπουν από τα περισσότερα σπίτια και πολλοί από τους συνανθρώπους μας νοιώθουν πιεσμένοι και απογοητευμένοι, ας μεταστρέψουμε τον πόνο και την αδικία, σε χαρά, ανακούφιση, δημιουργία.

Ας αφήσουμε για λίγο τα προβλήματά μας κι ας επιτρέψουμε στο πνεύμα των εορτών να φέρει γαλήνη στην ψυχή μας. Ας χτυπήσουμε την πόρτα του συνανθρώπου μας, του γείτονα, του αδύναμου συμπολίτη μας κι ας  προσφέρουμε απλόχερα την αγάπη μας και τη βοήθειά μας.

Ας προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας από το υστέρημα μας, σε όποιον έχει ανάγκη, ενισχύοντας, τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στην πόλη μας , κάνοντας την αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας μας.

Η Δημοτική Αρχή, παρά τα προβλήματα, που όλοι βιώνουμε, παρά τις καθημερινές δυσκολίες, αγωνίζεται με όσες δυνάμεις διαθέτει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, πλάι στον πολίτη και ειδικά δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όχι μόνο τούτες τις γιορτινές μέρες, αλλά όλες τις μέρες του χρόνου.

Με αυτές τις σκέψεις, με πίστη και ελπίδα, εύχομαι ολόψυχα η Νέα Χρονιά να φέρει μαζί της μια καλύτερη πορεία για την πατρίδα  μας, μια ελπιδοφόρα προοπτική για τη νεολαία μας, αξιοπρεπή διαβίωση για όλους μας και… περισσότερη ανθρωπιά.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος!!!

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Σπάρτης
Ευάγγελος Βαλιώτης»


Περιφ. σύμβουλος

Μ. Μπελεγρή
«Καλωσορίζουμε στη Λακωνία τους επισκέπτες  που θα  περάσουν μαζί μας  τις μεγάλες γιορτές των  Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και τους ευχόμαστε  με υγεία,  αγάπη  και   αισιοδοξία  να κλείσουν το κεφάλαιο «2017» και να ανοίξουν το  «2018».

Η Λακωνία των  τεσσάρων μυθικών εποχών ,  είναι το   καλύτερο  σκηνικό  να σχεδιάσει  καθένας τη  δική του γιορτή,   να ξεκινήσει   τη δική του  αναζήτηση,  να  ζήσει  το δικό του   χειμωνιάτικο παραμύθι. Εδώ κάθε μέρα του χρόνου είναι γιορτή και κάθε γιορτή είναι βιωματική εμπειρία .

Πολλά και καλά χρόνια.
Μαντώ Μπελεγρή, Εντετ. Σύμβουλος Πολιτισμού –Τουρισμού»

Σύλλογος «Φίλοι Στ. Καζαντζίδη»
«Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας εύχονται σε όλους τους Λάκωνες Καλά Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Σε μια εποχή ισοπέδωσης των ιδιαιτεροτήτων και μαζοποίησης του ανθρώπου η ανάδειξη και η συνέχεια του πολιτισμού μας και μάλιστα του καλού λαϊκού τραγουδιού αποτελεί ασπίδα προστασίας. Η πρόσφατη έκδοση βιβλίου για τη ζωή και το έργο του Στέλιου Καζαντζίδη, αλλά και η θεατρική παράσταση που αναφέρεται σ’ αυτόν, αποδεικνύουν τη μεγάλη σημασία του αξέχαστου λαϊκού μας  βάρδου και τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στο ελληνικό τραγούδι. Ο Στέλιος “έφυγε”, αλλά η φωνή του ζει και συνεχίζει να εκφράζει τον άνθρωπο του λαού. Χρόνια Πολλά σε όλους!»


Γορτυνιακός Σύνδεσμος Λακωνίας

«Ἡ γέννησίς σου, Χριστὲ ὁ Θεὸς ἡμῶν,
ἀνέτειλε τῷ κόσμῳ τὸ φῶς τὸ τῆς γνώσεως•
ἐν αὐτῇ γὰρ οἱ τοῖς ἄστροις λατρεύοντες,
ὑπὸ ἀστέρος ἐδιδάσκοντο,
σὲ προσκυνεῖν, τὸν Ἥλιον τῆς δικαιοσύνης,
καὶ σὲ γινώσκειν ἐξ ὕψους ἀνατολήν•
Κύριε, δόξα σοι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γορτυνιακού σας εύχεται  Καλά Χριστούγεννα κι Ευτυχές το Νέο Έτος!
Ο Πρόεδρος                                     Ο Γραμματέας
Ιωάννης Πετρόπουλος                      Ιωάννης Μητράκος»


Τις Χριστουγεννιάτικες ευχές τους απέστειλαν ακόμα ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, οι βουλευτές Λακωνίας, Θανάσης  Δαβάκης και Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, Ηλίας Στρατηγάκος, ο πρώην υφυπουργός, Τάκης Σκανδαλάκης, η Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λακωνίας, η Ένωση Βιοκαλλιεργητών Λακωνίας, το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης κ.α.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti