Υποψήφιος για την αντιπροεδρία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ ο Κ. Κορωνιός!

Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017 18:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υποψήφιος για την αντιπροεδρία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ ο Κ. Κορωνιός!

Ακόμη ένα «παράσημο» ετοιμάζεται να προσθέσει στη συλλογή του ο Σπαρτιάτης υπ. διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Research Coordinator του Εργαστηρίου Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Κορωνιός. Ο Κωνσταντίνος Κορωνιός, υπ. διδάκτορας με διεθνή επιστημονική σταδιοδρομία και αναγνώριση, προσέθεσε άλλη μία σημαντική διάκριση στο ενεργητικό του. Είναι υποψήφιος για αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ.

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Μάρκετινγκ (EMAC) είναι ο αρμόδιος οργανισμός για την προαγωγή,τη διάδοση και τη ανάπτυξη των αρχών και της έρευνας της επιστήμης του Μάρκετινγκ σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο, η οποία ιδρύθηκε το 1975, μέλη της οποίας αποτελούν διακεκριμένοι επιστήμονες του χώρου από όλη την Ευρώπη.

Από τους πλέον διακεκριμένους ερευνητές της γενιάς του, ο Κωνσταντίνος Κορωνιός, ο οποίος ακολουθεί λαμπρή διεθνή σταδιοδρομία με τακτικές εμφανίσεις σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια & δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά, θα αναμετρηθεί για την θέση του Αντιπροέδρου με άλλους 2 υποψηφίους οι οποίοι εξελέγησαν μαζί του στον δεύτερο γύρο, τον καθηγητή του πανεπιστημίου του Groningen κ. Tammo H. A. Bijmolt στην Ολλανδία και την κ. Irene Consiglio του Πανεπιστημίου NOVA School of Business and Economics στην Πορτογαλία.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος