Ευχαριστήριο Ι. Παναρίτη για τη νίκη στις εκλογές του Επιμελητηρίου

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

«Η εμπιστοσύνη σας μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης»

Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017 17:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστήριο Ι. Παναρίτη για τη νίκη στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Ο συνδυασμός «Λακωνική Ανανεωτική Κίνηση», με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λακωνίας Γιάννη Παναρίτη, που επικράτησε στις πρόσφατες επιμελητηριακές εκλογές «χαιρετίζει και ευχαριστεί όλες/όλους τις/τους συναδέλφους που τίμησαν το συνδυασμό  και τους υποψηφίους του με την ψήφο τους, στις εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λακωνίας που έγιναν  1, 2 & 3 Δεκεμβρίου  2017».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρονται τα εξής: «Δώσαμε την εκλογική μάχη με αξιοπρέπεια και ήθος, απορρίπτοντας σταθερά τις πρακτικές  που ακολουθούν οι κομματικοί μηχανισμοί, καθώς οι βασικές αρχές μας είναι έξω και πέρα από τέτοιου είδους λογικές.

Η εμπιστοσύνη σας μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης να συνεχίσουμε τον κοινό μας αγώνα για την προάσπιση της επιχειρηματικότητας και των λακωνικών επιχειρήσεων.

Η ομάδα μας με την εμπειρία που διαθέτει στα επιμελητηριακά θέματα αλλά και με τις ιδέες που θα προσφέρουν οι νέοι άνθρωποι που εξελέγησαν, με συνοχή, δημιουργικότητα και συνέπεια θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες του κάθε μέλους, που σας εκπροσωπεί.

Η νέα διοίκηση δεν θα πάψει να αφουγκράζεται τις αγωνίες, τις προτάσεις και τα αιτήματα όλων  σας και να πράττει τα βέλτιστα στο μέτρο  που το νομικό πλαίσιο της επιτρέπει.

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ  ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος