Αφιέρωμα του ΚΚΕ Λακωνίας για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 08:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αφιέρωμα του ΚΚΕ Λακωνίας για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση (ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου από την Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σπάρτης.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Γιώργος Λάμπας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Στον χώρο υπήρχε έκθεσή με τα επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο Σοσιαλισμό.

Στην ομιλία του ο Γ. Λάμπας, αναφέρθηκε στα επιτεύγματα και τις κατακτήσεις της εργατικής τάξης και του λαού στην ΕΣΣΔ, την εξάλειψη ανεργίας, συνθήκες δουλειάς, μείωση του εργάσιμου χρόνου, ανάπτυξη της έρευνας και της επιστήμης, Υγεία με έμφαση στην πρόληψη για όλους, δωρεάν Παιδεία, λαϊκή κατοικίας, Πολιτισμός κ.ά.

Λίγα λόγια για
την Οκτωβριανή Επανάσταση
Η μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση της εργατικής τάξης στη Ρωσία το 1917, με επικεφαλής το κόμμα των μπολσεβίκων, συγκλόνισε την ανθρωπότητα, αφού έφερε ριζική αλλαγή στο κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό σύστημα, φέρνοντας στην εξουσία την εργατική τάξη που κατάργησε την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, κοινωνικοποίησε τα μέσα παραγωγής και έλυσε τα μεγάλα προβλήματα, που εμάς μας βασανίζουν καθημερινά. Τέλος, κάλεσε όσους προβληματίζονται, ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες, να έρθουν σε επαφή με το κόμμα, να συζητήσουν με τα μέλη του για την Οκτωβριανή Επανάσταση, για το πώς θα αξιοποιηθεί σήμερα στην οργάνωση και πάλη της εργατικής τάξης, την προετοιμασία της για την αλλαγή τάξης στην εξουσία.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti