Συγκεντρώνουν είδη α΄ ανάγκης για τους πληγέντες της Αττικής στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης

Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 14:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγκεντρώνουν είδη α΄ ανάγκης για τους πληγέντες της Αττικής στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τα παιδικά τμήματα μπάσκετ των συλλόγων της Σπάρτης και υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης και του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης, διοργανώνει αθλητική δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με σκοπό τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Δυτικής Αττικής.

Τα παιδικά τμήματα μπάσκετ των συλλόγων ΑΕ Σπάρτη, Σπαρτιατικός ΓΣ, ΑΣ Λακωνικός Κρόνος, Φιλαθλητικός ΓΣ και Άμιλλα Αγ. Ιωάννη κατεβαίνουν στο παρκέ του δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου Σπάρτης με σκοπό να «γεμίσουν» τα καλάθια με τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Η φιλανθρωπική δράση θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 το πρωί στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Σπάρτης.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος