Εξόρμηση του ΕΟΣ Σπάρτης στην κορυφή «Μ. Τούρλα» του Πάρνωνα

Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 16:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εξόρμηση του ΕΟΣ Σπάρτης στην κορυφή «Μ. Τούρλα» του Πάρνωνα

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ) Σπάρτης πραγματοποιεί, εξόρμηση στoν  Πάρνωνα, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στη διαδρομή  «Καταφύγιο Γ. Παπαθεοδώρου- Κορυφή Μεγάλη Τούρλα».

Οι ώρες της πορείας ανέρχονται σε περίπου εφτά, ενώ ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται Β (μέτρια).

Απαραίτητη για τη συμμετοχή είναι η καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός. Η αναχώρηση θα γίνει στις 7.30΄ το πρωί της Κυριακής, με ΙΧ αυτοκίνητα, από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης για το καταφύγιο από όπου και θα ξεκινήσει η πορεία.  

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το αργότερο ως το μεσημέρι του Σαββάτου, με τους  συντονιστές  της ανάβασης, Παναγιώτη  Παππά (τηλ. 6945 832701) και Γιώργο Πουλοκέφαλο (τηλ. 6944 713636).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος