Σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το Ionian ο εορτασμός του Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη

LIVE και από το lakonikos.gr

Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 13:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το Ionian ο εορτασμός του Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη

Με γνώμονα την στήριξη του τοπικού και εκκλησιαστικού πολιτισμού και την ανάγκη δημιουργίας δεσμών σχέσεων της κοινωνίας μας, η σύγχρονη τεχνολογία μάς δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πολύ κοντά σε μοναδικές στιγμές.

Ο περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός IONIAN TV, σε συνεργασία με την  Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, θα πραγματοποιήσει απευθείας μεταδόσεις από τον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνα, πολιούχου της Σπάρτης:
-  Την παραμονή της εορτής, Σάββατο 25 Νοεμβρίου από τις 18.00 ως τις 20.30 τον πανηγυρικό πολυαρχιερατικό εσπερινό.
- Ανήμερα της εορτής, Κυριακή 26 Νοεμβρίου 8:00 πμ -11:30 πμ, σε ζωντανή μετάδοση, η θεία λειτουργία και η έξοδος της ιερής εικόνας του Αγίου, από τον ιερό ναό.

Οι εκκλησιαστικές εκδηλώσεις θα μεταδοθούν απευθείας και από το lakonikos.gr σε συνεργασία με το IONIAN Channel.

O τηλεοπτικός σταθμός IONIAN θα  προσφέρει με αυτό το τρόπο, σε όλη της Ελλάδα, αλλά και στον Ελληνισμό της διασποράς, τη ζωντανή μετάδοση  από την Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στην Σπάρτη.

Οι πιστοί θα έχουν την δυνατότητα να δουν ζωντανά τις ιερές τελετές: α) από την τηλεοπτική συχνότητα του ΙΟΝΙΑΝ, β) μέσω της δορυφορικής πλατφόρμας της COSMOTE TV [στη θέση 673], γ) διαδικτυακά [live streaming] από την ιστοσελίδα Ioniantv.gr από το YouTube στο κανάλι του ΙΟΝΙΑΝ (ionian channel).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος