Πέντε λακωνικά θέματα στην ατζέντα του ΠΣ Πελοποννήσου

Συνεδρίαση τη Δευτέρα

Σάββατο, 18 Νοέμβριος 2017 09:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πέντε λακωνικά θέματα στην ατζέντα του ΠΣ Πελοποννήσου

Αυτήν τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και ώρα 3.30΄ μμ συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.

Αναλυτικά τα λακωνικά θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη και θα εισηγηθεί η αντιπεριφερειάρχης Αδ. Τζανετέα είναι τα εξής:
- Έγκριση τροποποίησης της υπ’ αριθ. 68/6-2-2015 απόφασης, σχετικά με την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με το Δήμο Σπάρτης, για την ανάθεση της μελέτης και εν συνεχεία την υλοποίηση του έργου «6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης – 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης».
- Έγκριση τροποποίησης της 169/30-5-2017 απόφασης σχετικά με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, για την προμήθεια και τοποθέτηση υλικών για την «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα Ενωσιακού Γηπέδου Ποδοσφαίρου και Μίνι Γηπέδου Ποδοσφαίρου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης».
- Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ): Μονάδα παραγωγής ασφαλτομίγματος και μάντρα οικοδομικών υλικών της εταιρείας «ΑΦΟΙ Σταύρου Κανελλάκη Ο.Ε.» στη θέση «Σωτήρα» ΤΚ Χρυσάφων ΔΕ Θεραπνών Δήμου Σπάρτης ΠΕ Λακωνίας.
- Έγκριση 2ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος ΚΑΠ έτους 2017,της ΠΕ Λακωνίας.
- Έγκριση 1ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Ιδίων Πόρων έτους 2017, της ΠΕ Λακωνίας.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος