Συλλυπητήρια μηνύματα για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Χρυσοστόμου

Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 12:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συλλυπητήρια μηνύματα για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Χρυσοστόμου

Συνεχίζονται τα συλλυπητήρια μηνύματα για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Μάνης κυρού Χρυσοστόμου. Ακολουθούν μηνύματα από το δήμαρχο Αν. Μάνης Π. Ανδρεάκο, τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Γυθείου και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Λακωνικής.

Π. Ανδρεάκος: «Θα παραμείνει
ο “Φύλακας – Άγγελός μας”»
«Με βαθιά οδύνη και αληθινό πόνο ψυχής αποχαιρετήσαμε το σεπτό σκήνωμα του Σεβαστού μας Μητροπολίτη Μάνης κυρού Χρυσοστόμου.

Το ταξίδι του προς την Αιωνιότητα ξεκίνησε έχοντας επιτελέσει στο ακέραιο το αρχιερατικό του καθήκον και έχοντας καταστήσει με την πλούσια αρχιερατική διακονία του ένα φωτεινό ορόσημο και ένα λαμπρό σημείο αναφοράς στην ιστορία του τόπου μας και στη συνείδηση του λαού μας.

Όλος ο λαός της Μάνης θρηνεί τον πνευματικό του Πατέρα.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα παραμείνει ο “Φύλακας – Άγγελός μας” και ότι θα συνεχίσει να προσεύχεται υπέρ ημών.

Θα είναι πάντα στην καρδιά μας με αγάπη και σεβασμό».

Πολιτιστικός και Μορφωτικός
Σύλλογος Γυθείου: «Υπήρξε υπόδειγμα
χριστιανού και κληρικού»
«To ΔΣ του Πολιτιστικού Και Μορφωτικού Συλλόγου Γυθείου, συγκλονισμένο εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη & τα εγκάρδια συλλυπητήριά του προς τους οικείους, τον κλήρο και το ποίμνιο της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης για την εκδημία του Μακαριστού Μητροπολίτη Μάνης Κυρού Χρυσοστόμου ο οποίος υπήρξε υπόδειγμα χριστιανού και κληρικού επιδεικνύοντας ανθρωπισμό, αλληλεγγύη, εργατικότητα, τόλμη, γνήσιο εκκλησιαστικό φρόνημα και πατρική αγάπη προς όλους μας.

Ο εκλιπών τιμούσε με την παρουσία του το Σύλλογο σε πολλές εκδηλώσεις του και πάντα ενέπνεε με τον πύρινο λόγο του τα μέλη.

Το σώμα του ας αναπαύεται στη γη της καρδιάς του κι η άγια του ψυχή ας αγαλλιάζει στη Βασιλεία Των Ουρανών.

Στη μνήμη του, αντί στεφάνου, ο Σύλλογος καταθέτει το ποσό των διακοσίων ευρώ στο Γηροκομείο Γυθείου».

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Λακωνικής:
«Διακρίθηκε για την αγάπη του
και την προσφορά του στο λαό της Μάνης»
«Με την αιφνίδια εκδημία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μάνης Κυρός Χρυσοστόμου, ο Σύλλογος Π.Ε. Λακωνικής εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήριά του.

Ο εκδημήσας διακρίθηκε για την ιεροπρέπειά του, για το ποιμαντικό, πνευματικό και φιλανθρωπικό του έργο και κυρίως για την αγάπη του και την προσφορά του στο λαό της Μάνης, τα ιδανικά του οποίου υπηρέτησε και τον οποίο εποίμανε με σύνεση και σωφροσύνη για 21 συναπτά έτη.

Καλό Παράδεισο Σεβάσμιε Χρυσόστομε.!!!!!!!»


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti