Τίμησε τους πεσόντες πυροσβέστες στο μνημείο του Ηλ. Γκάτσου η ΠΥ Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Δευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 16:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τίμησε τους πεσόντες πυροσβέστες στο μνημείο του Ηλ. Γκάτσου η ΠΥ Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του αείμνηστου διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης, Αντιπυράρχου Ηλία Γκάτσου στο Ταΰγετο, πραγματοποίησε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης. Έτσι, η ΠΥ Σπάρτης απέτισε φόρο τιμής σε όλους τους ήρωες πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον προστατεύοντας τη ζωή και την περιουσία των πολιτών και του κράτους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αιδεσιμότατος πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μπλάθρας, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Ηλίας Στρατηγάκος, ο Διοικητής της Περ/κής Πυρ/κής Διοίκησης Πελοποννήσου Αρχιπύραρχος κ. Θεόδωρος Λαρέζος, ο Υποδιοικητής του Κ.Ε.Ε.Μ. Συνταγματάρχης κ. Σωτήριος Τσαμπάς, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας Υπαστυνόμος Β΄ κ. Νικόλαος Κουτσοβασίλης, εκπρόσωπος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Λακωνίας, εν ενεργεία και απόστρατοι πυροσβέστες, καθώς και συγγενείς του αείμνηστου Αντιπυράρχου Ηλία Γκάτσου.

«Ας ευχηθούμε η Πυροσβεστική οικογένεια να μην θρηνήσει άλλα θύματα. Ας είναι αιωνία η μνήμη των ηρωικών συναδέλφων» αναφέρει σχετικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος