Μαθητές του Πύργου ενημερώθηκαν για τη διαχείριση απορριμμάτων του Δ. Σπάρτης (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Επισκέφτηκαν τη «Λακωνική Βιοενεργειακή» και στη συνέχεια βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία Σπάρτης

Παρασκευή, 10 Νοέμβριος 2017 18:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μαθητές του Πύργου ενημερώθηκαν για τη διαχείριση απορριμμάτων του Δ. Σπάρτης (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Για το τοπικό πρόγραμμα διαχείρισης απορριμμάτων που υλοποιεί ο Δήμος Σπάρτης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πύργου Ηλείας και οι εκπαιδευτικοί τους, που πραγματοποίησαν μονοήμερη εκδρομή στη Σπάρτη, την Παρασκευή (10/11).

Αρχικά, μαθητές και καθηγητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της «Λακωνικής Βιοενεργειακής» από τον κ. Σταύρο Αργυρόπουλο, ενώ ακολούθησε ενημέρωση για το πρόγραμμα «έξι ρευμάτων» του Δ. Σπάρτης, από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Βασίλη Σκρουμπέλο και τον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Πλειώτα στην κεντρική πλατεία Σπάρτης.

Τους μαθητές συνάντησε και ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους -μετά κεράσματος- σε κατάστημα της πλατείας.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τους έμειναν απόλυτα ενθουσιασμένοι από το τοπικό σύστημα διαχείρισης του Δ. Σπάρτης και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την καθαριότητα που διέπει την πόλη της Σπάρτης.

Δείτε περισσότερα στο αποκλειστικό video που ακολουθεί

Video-φωτο: Χρ. Πετρούλιας

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος