Τετ-α-τετ Τζανετέα με Ι. Μανιάτη στο Διοικητήριο (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Παρασκευή, 10 Νοέμβριος 2017 16:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τετ-α-τετ Τζανετέα με Ι. Μανιάτη στο Διοικητήριο (ΦΩΤΟ)

Την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου ο βουλευτής Αργολίδας και υποψήφιος επικεφαλής για την κεντροαριστερά κ. Ιωάννης Μανιάτης.

Στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ Αδαμαντίας Τζανετέα υποδέχτηκαν τον κ. Μανιάτη, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλίας Στρατηγάκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και τέως Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Σκούρος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Καρράς Παναγιώτης, καθώς και υπηρεσιακοί  παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Ο κ. Μανιάτης ενημερώθηκε για θέματα της Λακωνίας, ενώ ο ίδιος  ανέπτυξε το πρόγραμμά του για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της χώρας. Τον κ. Μανιάτη συνόδευε ο κ. Μόσχος Κορασίδης.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος