Ενδιαφέρουσα η εκδήλωση για την οικογένεια και το σχολείο στο Δημοτικό Ξηροκαμπίου

Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 16:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενδιαφέρουσα η εκδήλωση για την οικογένεια και το σχολείο στο Δημοτικό Ξηροκαμπίου

Εξαιρετική εμπειρία για το Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων Ξηροκαμπίου αποτέλεσε η εκδήλωση που διοργανώθηκε την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Ξηροκαμπίου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ» με θέμα «Η επικοινωνία εντός της οικογένειας και η συνεργασία με το σχολείο».

Οι γονείς παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή την εισήγηση της κ. Ασπασίας Γκουντούνα και στη συνέχεια βιωματικά -με παιχνίδι ρόλων- απαντήθηκαν ερωτήματα που απασχολούν την καθημερινότητα της οικογένειας άλλα και την συνεργασία με το σχολείο .

Χαιρετισμό απηύθυνε και στη συνέχεια παρεμβάσεις στην διαλογική συζήτηση έκανε και ο σχολικός σύμβουλος της 1ης Εκπ/κής Περ/ρειας κ. Ιωάννης Σαιτάκης, ο οποίος τόνισε την ανάγκη, κηδεμόνες και σχολείο να «συμμαχήσουν» υπέρ των παιδιών.

Ο διευθυντής κ. Σπ. Χανδόλιας, εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων, ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την ανταπόκριση στην πρόσκληση και όλες οι πλευρές ανανέωσαν το «ραντεβού» τους με άλλη θεματική ενότητα.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος