Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό πρόσφεραν ομογενείς της Αυστραλίας στο Νοσοκομείο Μολάων

Ευχαριστίες της διοικήτριας Αικ. Μανωλάκου για τη σπουδαία κίνηση του Συλλόγου «Οι Σπαρτιάτες»

Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 16:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό πρόσφεραν ομογενείς της Αυστραλίας στο Νοσοκομείο Μολάων

Με την ευγενική χορηγία του Παλλακωνικού Συλλόγου Αυστραλίας «Οι Σπαρτιάτες» παρελήφθη νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Μολάων, τη Δευτέρα 6/11.

«Οι ομογενείς της Αυστραλίας, γνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που επιτελεί  η Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων ως σημείο αναφοράς των ληπτών υπηρεσιών υγείας όλου του νοτιοανατολικού άκρου του Νομού Λακωνίας, αποφάσισαν να διαθέσουν τα έσοδα εκδήλωσης που πραγματοποίησαν στις 27 Μαΐου 2017 στην Αυστραλία στη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προς το νοσοκομείο μας» αναφέρει σε δήλωσή της η αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Μολάων κ. Αικατερίνη Μανωλάκου.

Ο Παλλακωνικός Σύλλογος Ομογενών «οι Σπαρτιάτες», σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Μολάων, αποφάσισαν να δωρίσουν στις κλινικές της μονάδας ένα διφασικό απινιδωτή με monitor, καταγραφικό και εξωτερικό βηματοδότη και ένα monitor ζωτικών λειτουργιών του κατασκευαστικού οίκου Nihon Cohden Ιαπωνίας.

Κατά την παραλαβή, εκ μέρους των ομογενών παρέστη ο κ. Θεόδωρος Μπίλλιας μετά της συζύγου του και εκ μέρους του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, η αναπληρώτρια διοικήτρια της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων και το μέλος του ΔΣ κ. Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου.

Ακολούθησε επίδειξη των μηχανημάτων από τον αντιπρόσωπο της εταιρείας προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΝΜ Μολάων, παρουσία του τεχνικού βιοϊατρικής τεχνολογίας του νοσοκομείου.

«Εκ μέρους των ληπτών υπηρεσιών υγείας, του προσωπικού της ΝΜ Μολάων και του ΔΣ του ΓΝ Λακωνίας, ευχαριστούμε από καρδιάς τους ομογενείς για την έμπρακτη συμπαράστασή τους που επιβεβαιώνει για μια ακόμη αφορά το ρητό του λαού μας “το αίμα, νερό δεν γίνεται”» αναφέρει η κ. Μανωλάκου.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος