Ανθρώπινα τα οστά που είχαν εντοπιστεί στη Μάνη!

Εξετάζεται εάν ανήκουν στον Μ. Παπαγεωργίου

Τετάρτη, 18 Οκτώβριος 2017 14:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανθρώπινα τα οστά που είχαν εντοπιστεί στη Μάνη!

Υπολείμματα ανθρώπινων οστών ήταν τελικά αυτά που είχαν βρεθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2017 σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα, σε δασική περιοχή στη Λαγκάδα Δήμου Δυτ. Μάνης. Τα οστά είχαν βρει τυχαία κάτοικοι της περιοχής και παραδόθηκαν για εξέταση σε ιατροδικαστή, σύμφωνα με το πόρισμα του οποίου ανήκουν πιθανότατα σε περισσότερους από έναν ανθρώπους, ωστόσο, δεν έχει γίνει ταυτοποίησή τους. Τα υπολείμματα των οστών βρέθηκαν σε ένα παλαιό λίθινο κτίσμα, για το οποίο κανείς δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει ποια ήταν η χρήση του τα προηγούμενα χρόνια. Οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία μετέβη  στο σημείο και στη συνέχεια ενημέρωσε τον ιατροδικαστή, ο οποίος έκανε αυτοψία και περισυνέλεξε τα τμήματα των οστών.

Για τα ευρήματα έχει ειδοποιηθεί και η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου, που δεν έχει σταματήσει όλα αυτά τα χρόνια να ψάχνει τον «τάφο» του άτυχου νέου στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 9 Αυγούστου 2012. Εκείνη την ημέρα είχε φύγει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας με προορισμό το Αίγιο. Στο δρόμο, όμως, ένα τηλεφώνημα από φιλικό του πρόσωπο, τον έκανε να αλλάξει κατεύθυνση και να κινηθεί προς την Αθήνα.

Την επόμενη ημέρα, άγνωστοι κάλεσαν τη μητέρα του στο τηλέφωνο και ζήτησαν λύτρα 620.000 ευρώ για να τον ελευθερώσουν. Όπως αποκαλύφτηκε στη συνέχεια, ένας 73χρονος οικογενειακός φίλος φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου, το πτώμα του οποίου δεν έχει βρεθεί, αν και έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια.

Με πληροφορίες από Ελεύθερος Τύπος, newsbomb.gr
Φωτο αρχείου

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti