Ψηφίσματα για τον εκλιπόντα Δημήτριο Αθανασόπουλο

Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 15:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ψηφίσματα για τον εκλιπόντα Δημήτριο Αθανασόπουλο

Ψηφίσματα για τον εκλιπόντα μουσικό και εκκλησιαστικό επίτροπο Δημήτριο Αθανασόπουλο εξέδωσαν το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ΙΝ Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης.

Συγκεκριμένα:

Ψήφισμα του  Εκκλησιαστικού Συμβουλίου
του ΙΝ Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης  
«Εν Σπάρτη και εν τω γραφείω του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνος, σήμερον 14 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Σάββατο, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο αυτού, Πανοσιολ. Αρχιμ. Σεραφείμ Κοσμά και τα μέλη Ιωάννη Ζαχαράκη, Κων/νο Παπαπολυχρονίου, Σπυρίδωνα Παυλάκο και Χρήστο Γρίβα, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, ύστερα από την είδηση του θανάτου του Δημητρίου Αθανασοπούλου, ο οποίος επί τεσσαράκοντα και πλέον έτη υπηρέτησε ανιδιοτελώς και με θείο ζήλο την ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης, ως εκκλησιαστικός επίτροπος, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:
Ψ ή φ ι σ μ α
1. Να εκφράσει τις συλλυπητήριες ευχές και την βαθιά του θλίψη στην σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του εκλιπόντος.
2. Να τον ανακηρύξει ευεργέτη της ενορίας του Αγίου Σπυρίδωνος και να αναγράψει το όνομά του στους καταλόγους των ευεργετών της ενορίας και να μνημονεύεται εσαεί το όνομά του στην Ιερά Πρόθεση.
3. Να καταθέσει αντί στεφάνου ένα σεβαστό ποσό, ως ενίσχυση στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας,
4. Να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του θανόντος και να δημοσιευθεί στα μέσα ενημερώσεως της πόλεως μας».

Ψήφισμα ΝΠ Πολιτισμού
και Περιβάλλοντος Δ. Σπάρτης
«Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης συνήλθε την 14η Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο, σε έκτακτη συνεδρίαση με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του Δημητρίου Αθανασόπουλου. Ο αποθανών διετέλεσε από το 1971 έως το 1990 Αρχιμουσικός και Αρχιμαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Σπάρτης. Το ΔΣ αφού έλαβε υπόψη την προσφορά του στη Φιλαρμονική, την παρουσία του στα κοινά, το ήθος, την ευγένεια και τη συνολική προσφορά στον τόπο αποφασίζει ομόφωνα:
- Να παραστούν εκπρόσωποι του ΔΣ στην κηδεία του εκλιπόντος και να εκφράσουν τη βαθειά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του στην οικογένειά του
- Να παραστεί η Φιλαρμονική στην εξόδειο λειτουργία
- Να δημοσιευτεί το ψήφισμα στα Τοπικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας».

Διαβάστε άλλο θέμα για το θάνατο του Δ. Αθανασόπουλου εδώ


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti