Συνδεδεμένη ενίσχυση στους παραγωγούς πορτοκαλιού από τους «Λακωνικούς Κήπους»

Σάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2017 09:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνδεδεμένη ενίσχυση στους παραγωγούς πορτοκαλιού από τους «Λακωνικούς Κήπους»

Η πορεία προς την είσπραξη της συνδεδεμένης ενίσχυσης για τους παραγωγούς πορτοκαλιού χυμοποίησης περνά πλέον και δια μέσου της εταιρίας «Λακωνικοί Κήποι» σύμφωνα και με την τροπολογία συνδεδεμένης ενίσχυσης ΥΑ 3422 (ΦΕΚ 4506)

Παραδίδοντας την ποσότητα πορτοκαλιού στην εταιρία «Λακωνικοί Κήποι»  ως πιστοποιημένος μεταποιητικός φορέας θα λάβετε την συνδεδεμένη ενίσχυση ακολουθώντας τα εξής συγκεκριμένα βήματα:
- Προσκομίζοντας υπεύθυνη δήλωση κινείται αυτόματα η διαδικασία επιδότησης του παραγωγού εφόσον δεν έχει κινήσει την ίδια διαδικασία σε άλλον μεταποιητικό φορέα
- Με αντίγραφο αίτησης ΟΣΔΕ
- Προϋπόθεση για να επιδοτηθεί ο παραγωγός είναι να έχει κάνει σχετική δήλωση στον ΟΣΔΕ
- Να παραδώσει τον καρπό μόνο δια μέσου ενός μεταποιητικού φορέα όπως είναι και η εταιρία «Λακωνικοί Κήποι».

Το ποσό της ενίσχυσης καταβάλλεται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά από διασταύρωση στοιχείων από το ΟΣΔΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για την διαδικασία συνδεδεμένης ενίσχυσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία των «Λακωνικών Κήπων» σε Σπάρτη και Σκάλα:
- Γραφείο Σπάρτης  Όθωνος Αμαλίας 130, τηλ: 27310 26306 – fax: 27310 26463
- Γραφείο Σκάλας: ΕΟ Σκάλας-Βλαχιώτη, – τηλ: 27350 29135 – fax: 27350 291
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.laconicgardens.gr


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti