Κοινωνικό Φροντιστήριο και φέτος στο Δ. Σπάρτης

Κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς να δηλώσουν εθελοντική συμμετοχή

Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 16:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κοινωνικό Φροντιστήριο και φέτος στο Δ. Σπάρτης

Τις πόρτες του ανοίγει το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Σπάρτης, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του και προσφέροντας με συνέπεια μαθήματα γενικής παιδείας όλων των τάξεων του Γενικού Λυκείου, καθώς και τα εξεταζόμενα στις Πανελλαδικές εξετάσεις, με σκοπό την προσφορά ίσων ευκαιριών για μάθηση σε όλους.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη της Σπάρτης και μια από τις πρωταρχικές δομές του, καθώς έχει διπλό στόχο: Αφενός να ανακουφίσει τις οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη και δεν μπορούν να προσφύγουν σε ιδιωτικά φροντιστήρια και αφετέρου να κινητοποιήσει νέoυς -και όχι μόνο- επιστήμονες να προσφέρουν ανιδιοτελώς στα παιδιά της πόλης της Σπάρτης.

Η δημοτική Αρχή ευχαριστεί «τους καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης που αφιέρωσαν τις προηγούμενες σχολικές χρονιές αρκετές μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες εξυπηρετώντας έτσι το δικαίωμα στην επιλογή εκείνων των μαθητών που ενώ θέλουν δεν μπορούν να αποκτήσουν ορισμένα επιπλέον εφόδια».

Για το σκοπό αυτό, η δημοτική Αρχή Σπάρτης καλεί και φέτος εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και καθηγητές ξένων γλωσσών να δηλώσουν και πάλι την εθελοντική συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή.

Προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα λειτουργίας του κοινωνικού φροντιστηρίου για τη σχολική περίοδο 2017 – 2018, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να δηλώσουν ειδικότητα - μαθήματα και ώρες εβδομαδιαίως που προτίθενται να διαθέσουν.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας (κκ Μαχαίρα Παναγιώτα και Μπάμπουλα Βασιλική) στο τηλέφωνο 2731022226 (εσ.121,122,123).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti