Στο Νοσοκομείο πεζή που χτυπήθηκε από όχημα στη Σπάρτη! (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 05 Ιούλιος 2017 13:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Νοσοκομείο πεζή που χτυπήθηκε από όχημα στη Σπάρτη! (ΦΩΤΟ)

Ελαφρά τραυματίστηκε μια γυναίκα, ηλικίας 56 ετών, η οποία χτυπήθηκε από επαγγελματικό φορτηγάκι, ενώ κινούταν πεζή στη Σπάρτη.

Ήταν 11:55 το πρωί της Τετάρτης (5/7), όταν η γυναίκα στην προσπάθειά της να περάσει από διάβαση πεζών στην οδό Οθ. Αμαλίας (συμβολή με Κ. Παλαιολόγου), κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρασύρθηκε από το φορτηγάκι που εκείνη τη στιγμή κινούταν επί της Όθωνος Αμαλίας και διέσχιζε κάθετα την Παλαιολόγου (με κατεύθυνση προς πρώην κλινική Γερουλάκου).

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τις αρχικές εκτιμήσεις, η γυναίκα υπέστη τραυματισμούς στο κεφάλι και στο σώμα και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου νοσηλεύεται. Η 56χρονη έχει γεννηθεί στην Ουκρανία, αλλά έχει ελληνική υπηκοότητα.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti