Αγωνία για ηλικιωμένη που αγνοείται στη Σπάρτη!

Δεν έχει δώσει σημεία ζωής για τρείς ημέρες

Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 12:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αγωνία για ηλικιωμένη που αγνοείται στη Σπάρτη!

«Πέπλο» μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Σπάρτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής 25/6, όταν ο ιδιοκτήτης της οικίας όπου διέμενε η Χ.Π., ηλικίας 83-84 ετών, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης, για να δηλώσει ότι η γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής, τουλάχιστον τρείς ημέρες. Αστυνομικοί έσπευσαν στην κατοικία της ηλικιωμένης, που βρίσκεται κοντά στον ΙΝ Αγίου Νίκωνος, καλώντας παράλληλα και επαγγελματία κλειθροποιό. Μόλις ο τελευταίος άνοιξε την είσοδο της οικίας, διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα δεν βρισκόταν στο χώρο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες για τον εντοπισμό της, αλλά και τα σενάρια για την τύχη της.

Εντύπωση προξένησε στους αστυνομικούς το γεγονός ότι η κλειδαριά της εισόδου ήταν ξεκλείδωτη, ενώ οι ηλεκτρικές συσκευές της κατοικίες ήταν αποσυνδεμένες.

Μοναδική στενή συγγενής της ηλικιωμένης είναι η ανεψιά της, η οποία την ώρα της αυτοψίας στο σπίτι της γυναίκας, βρισκόταν εκτός Σπάρτης. Ενημερώθηκε αργά τα μεσάνυχτα για την εξαφάνιση της θείας της και σύμφωνα με πληροφορίες -αν η αγνοούμενη δεν εντοπιστεί- σήμερα θα δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Πρόκειται για μια μυστηριώδη εξαφάνιση και τα σενάρια που εξετάζονται σε πρώτη φάση είναι, είτε η γυναίκα να πάσχει από άνοια και να περιπλανάται, είτε κάποιος να την εντόπισε τυχαία και να τη φιλοξενεί στο σπίτι του.

Όποιος γνωρίζει κάτι, καλείται να επικοινωνήσει με την Άμεσο Δράση στο 100 ή με το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti