Εορτάστηκε η ημέρα των αποστράτων της Αστυνομίας στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 15:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εορτάστηκε η ημέρα των αποστράτων της Αστυνομίας στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Την  Κυριακή  11 Ιουνίου,  η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τους αποστράτους του Σώματος στη Σπάρτη. Η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Πολιτεία και από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα απόδοσης τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, ως ημέρα επιβράβευσης του έργου τους από την κοινωνία και τους πολίτες.

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης τελέσθηκε θεία λειτουργία και δέηση υπέρ των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας όπου αναγνώσθηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη συνέχεια  στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σπάρτης παρατέθηκε μικρή δεξίωση για τους επίσημους προσκεκλημένους.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρωτοσύγκελος της ΙΜ Μονεμβασίας & Σπάρτης, π. Γεώργιος Μπλάθρας, ως εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη κ. Ευσταθίου, ο διευθυντής Αστυνομίας Λακωνίας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Μαρουδάς, ο εκπρόσωπος του διοικητή του ΚΕΕΜ,  Συνταγματάρχης κ. Θωμάς Καλτσούνης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Καρράς, ο  πρόεδρος του Παραρτήματος Αποστράτων Αξ/κών Ν. Λακωνίας κ. Νικολόπουλος, ο πρόεδρος της ΤΔ Λακωνίας της ΔΕΑ κ. Κουβούσης και ο πρόεδρος των Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Λακωνίας  κ. Παναγιώτης Λιάσκος, καθώς και  εν ενεργεία και αποστρατεία αστυνομικοί και πολλοί  προσκεκλημένοι.

Όμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις έδρες των υπολοίπων νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti