Περιοδεία στη Σπάρτη πραγματοποιεί ο Γ. Κουμουτσάκος (ΦΩΤΟ)

Επισκέφθηκε τη Δ/νση Αστυνομίας Λακωνίας

Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017 16:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Περιοδεία στη Σπάρτη πραγματοποιεί ο Γ. Κουμουτσάκος (ΦΩΤΟ)

Περιοδεία στη Σπάρτη πραγματοποιεί αυτό το Σαββατοκύριακο 4-5/2, ο βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος αφίχθη στη λακωνική πρωτεύουσα το πρωί του Σαββάτου. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ο κ. Κουμουτσάκος, συνοδευόμενος από το βουλευτή Θ. Δαβάκη και το στέλεχος της ΝΔ κ. Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, όπου είχε συνάντηση με την ηγεσία της τοπικής Αστυνομίας.

Την Κυριακή (5/2), ο κ. Κουμουτσάκος θα δώσει το "παρών" στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ Σπάρτης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Sparta Inn, στις 18:30΄ το απόγευμα. Ο βουλευτής θα είναι κεντρικός ομιλητής, με θέμα «Μόνον μια επιλογή: η Πατρίδα μπροστά».
 
Νωρίτερα, στις 5 το απόγευμα. ο βουλευτής θα παρευρεθεί σε εκδήλωση του Σωματείου ΑΜΕΑ Λακωνίας, ενώ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, 4 και 5 Φεβρουαρίου, θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς.

η Σπάρτη θα επισκεφτεί ο βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ Σπάρτης.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Sparta Inn, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 18:30΄ το απόγευμα, όπου ο κ. Κουμουτσάκος θα είναι κεντρικός ομιλητής, με θέμα «Μόνον μια επιλογή: η Πατρίδα μπροστά».
 
Νωρίτερα, στις 5 το απόγευμα. ο βουλευτής θα παρευρεθεί σε εκδήλωση του Σωματείου ΑΜΕΑ Λακωνίας, ενώ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, 4 και 5 Φεβρουαρίου, θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς. - See more at: http://www.lakonikos.gr/epikairothta/item/126345-omilitis-sti-sparti-o-giorgos-koumoutsakos#sthash.4oRZs6nv.dpuf

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti