Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι εργαζόμενοι της ΙΜ

Εκδήλωση στο Επισκοπείο

Τρίτη, 05 Ιανουάριος 2016 17:08 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι εργαζόμενοι της ΙΜ

Τη βασιλόπιτα των εργαζομένων στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ευλόγησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, το πρωί της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο παρουσία του πρωτοσυγκελλεύοντα π. Γεωργίου Μπλάθρα, του γενικού αρχιερατικού επιτρόπου π. Συμεών Παπαγεωργίου, άλλων κληρικών και των λαϊκών εργαζομένων.

Αμέσως μετά ο σεπτός ποιμενάρχης μας μίλησε για την αξία του χρόνου, τον οποίο καλούμαστε να αξιοποιήσουμε για την πνευματική ωφέλεια και την ψυχική θωράκισή μας. Στη συνέχεια ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους υγεία, ψυχική και σωματική, προκοπή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους καθώς και δύναμη, για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του νέου έτους.

Κατακλείοντας την ομιλία του, προέτρεψε τους κληρικούς και λαϊκούς εργαζόμενους να συνεχίσουν την καλή μεταξύ τους συνεργασία και να παραμείνουν πρόθυμοι και εξυπηρετικοί προς όλους όσοι απευθύνονται στις υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπόλεως, έτσι ώστε κανείς να μην αποχωρεί δυσαρεστημένος.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti