Συγκεντρώνουμε είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σπάρτης

“Ξεδιπλώνουμε” την κοινωνική μας ευαισθησία

Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 12:12 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγκεντρώνουμε είδη  για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σπάρτης

Ολοένα και περισσότεροι συνάθρωποί μας στερούνται βασικά αγαθά διαβίωσης, αισθάνονται μόνοι και αβοήθητοι, καταρρακώνονται ηθικά και κοινωνικά και χάνουν την αξιοπρέπεια και την ελπίδα τους. Με δεδομένες τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, στις οποίες ζουν πολλοί συμπολίτες μας, ο Δήμος Σπάρτης καλεί τους δημότες του να ξεδιπλώσουν τα φιλάνθρωπα αισθήματά τους και την κοινωνική τους ευαισθησία, συγκεντρώνοντας είδη για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.
 
Παραγωγοί και έμποροι, επιχειρηματίες, σύλλογοι και σωματεία, σχολεία και πολίτες μπορούν για άλλη μία φορά να συνδράμουν στην προσπάθεια ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου και να σταθούν συμπαραστάτες του δήμου, σε αυτή την προσπάθεια.
 
Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν, μπορούν να παραδίδουν τις συσκευασίες με τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη καθαριότητας και υγιεινής, ρουχισμό, παιχνίδια, σχολικά είδη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Βρασίδου 133 τις εργάσιμες ημέρες, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
 
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και ενημέρωση μπορείτε να καλείτε στα τηλ. 2731022226 εσ. 121,122,123,124.
 
“Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι το οξυγόνο που θα κρατήσει ζωντανή την κοινωνία μας στις σημερινές δύσκολες συνθήκες. Το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι υπόθεση όλων μας. Ακόμη και η πιο μικρή προσφορά, είναι πολύ σημαντική..”

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti