Θύμα ληστείας ο Μανιάτης δήμαρχος Κηφισιάς

Έδεσαν και φίμωσαν τον Γ. Θωμάκο και τη σύζυγό του

Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 16:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θύμα ληστείας ο Μανιάτης δήμαρχος Κηφισιάς

Τον απόλυτο τρόμο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι έζησαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η σύζυγός του, όταν στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, 13/2 εισέβαλαν ληστές στο σπίτι τους. Οι δράστες ήταν τρεις και εισέβαλαν στη διώροφη οικία από ανασφάλιστο παράθυρο. Ωστόσο, ο μανιάτικης καταγωγής, δήμαρχος τους άκουσε και όταν κατέβηκε κάτω ήρθε αντιμέτωπος μαζί τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δήμαρχος πάλεψε μαζί τους, αλλά οι ληστές τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν. Η σύζυγός του, άκουσε τον θόρυβο και όταν κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, ακινητοποιήθηκε κι εκείνη από τους ληστές με τον ίδιο τρόπο.

Ο 9χρονος γιος της οικογένειας, ο μικρός Θωμάς, κρύφτηκε και όταν πίστεψε ότι οι ληστές έχουν φύγει, κατέβηκε και έλυσε τους γονείς του. Οι ληστές φεύγοντας άρπαξαν χρυσαφικά και χρηματικό ποσό άγνωστης αξίας και μετά εξαφανίστηκαν.

Σημειώνεται ότι ο 47χρονος Γιώργος Θωμάκος πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία των δημοτικών εκλογών, το Μάιο του 2014, επικρατώντας του τέως δημάρχου Κηφισιάς, Νίκου Χιωτάκη στο δεύτερο γύρο, παρά τη μεγάλη διαφορά που τους χώριζε από τον πρώτο γύρο.

Ο κ. Θωμάκος είναι γιος ταξιάρχου εν αποστρατεία της Πολεμικής Αεροπορίας και κατάγεται από τη Μάνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti