Στα «σκαριά» οδικά έργα στο Δ. Μονεμβασίας

Σύνδεση Νιάτων και Κουπιών με τους Μολάους
Τρίτη, 14 Οκτώβριος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στα «σκαριά» οδικά έργα στο Δ. Μονεμβασίας
Εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος
Παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, Αδ Τζανετέα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου η εγκατάσταση του εργολάβου στα οδικά έργα Νιάτα – Στενό και Κουπιά- Μολάοι, συνολικού προϋπολογισμού 350 χιλ. ευρώ. Τα δύο αυτά σημαντικά έργα, που προγραμμάτισε και εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, θα δώσουν την δυνατότητα της απευθείας σύνδεσης των οικισμών Νιάτων και Κουπιών με τους Μολάους.  
Αρχικά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα γραφεία του Δήμου Μονεμβασίας και συνεργασία με το δήμαρχο Ηρ. Τρειχίλη για θέματα που αφορούν την περιοχή του Δήμου και γίνονται με την αρωγή της Περιφέρειας. Στη συνέχεια έλαβε χώρα η εγκατάσταση του εργολάβου επί τόπου, παρουσία του αντιδημάρχου Μονεμβασίας Κ. Μαυριμιχάλη, του δημοτικού συμβούλου Ι. Κολλιάκου καθώς και τεχνικού κλιμακίου Τεχνικής Υπηρεσίας της ΠΕ Λακωνίας.
Σε δήλωσή της η κ. Τζανετέα επεσήμανε ότι «με την ολοκλήρωση των παραπάνω έργων ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής γίνεται πραγματικότητα.  Οι παραπάνω οδικές παρεμβάσεις θα συντομεύσουν κατά πολύ την πρόσβαση των κατοίκων των δύο χωριών στο αστικό κέντρο της περιοχής τους δηλαδή στους Μολάους». Επιπλέον αναφέρθηκε «στην καλή συνεργασία με τους Δήμους Μονεμβασίας και Ευρώτα που συμβάλουν σ΄ αυτή την προσπάθεια η οποία θα έχει συνέχεια και με άλλα έργα και στοχευμένες παρεμβάσεις ουσίας, με στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη».
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti